Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pyyt409217/domains/worldtimberproducts.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

Certificeringen

FSC®

Duurzaamheid en duurzaam bosbeheer staan bij ons hoog in het vaandel wat betreft de productie en de levering van onze houtproducten. Dit wordt onder andere gewaarborgd door de import en export van FSC®-gecertificeerde producten. Door onze FSC® certificering zijn ook de bewerkingen van onze houtproducten  gewaarborgd.

Download certificaat (PDF)

KOMO

Als KOMO-gecertificeerd bedrijf produceren wij al onze glas- en neuslatten onder het KOMO keurmerk. Met een KOMO kwaliteitsverklaring waarborgen wij dat onze klanten de zekerheid hebben ten aanzien van de kwaliteit en de eigenschappen van onze producten. Daarnaast geeft het de zekerheid dat het proces op de juiste wijze wordt uitgevoerd en dat het eindresultaat voldoet aan de gespecificeerde eigenschappen.

Download certificaat (PDF)

PEFC

Als onderdeel van het leveren van duurzaam geproduceerd hout zijn wij naast FSC gecertificeerd ook  PEFC gecertificeerd. Of het nu gaat om Vuren, Douglas of Meranti; tegenwoordig is het overgrote gedeelte van het door ons geleverde, en al dan niet bewerkte hout, 100% PEFC certified.

Download certificaat (PDF)